Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ρεχάγκελ: "Οι καλύτερες ομάδες στο Μουντιάλ"


Οτο Ρεχάγκελ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος από προπόνηση της  Εθνικής Με την ευχή να μην υπάρξουν τραυματισμοί, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, ενόψει του Μουντιάλ, ο Οτο Ρεχάγκελ έδωσε το «στίγμα» ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Στο Μουντιάλ συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να έχουμε καλή παρουσία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία και πρόσθεσε: «Θέλουμε να ετοιμαστούμε καλά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Επιλέξαμε τα συγκεκριμένα φιλικά, γιατί η Βόρεια Κορέα (25/5) και η Παραγουάη (2/6) είναι ομάδες της ίδιας σχολής με τη Νότιο Κορέα και την Αργεντινή. Ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής».

Η Εθνική ομάδα θα παραμείνει στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας μέχρι τις 2 Ιουνίου, ενώ οι παίκτες που έχει στην διάθεση του ο Οτο Ρεχάγκελ (σ.σ. την 1η Ιουνίου θα ανακοινώσει την οριστική αποστολή), είναι οι εξής: Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξης Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Αγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γρηγόρης Μάκος, Χρήστος Πατσατζόγλου, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: