Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ολα ανοιχτά για Μπλάνκο


Αρτσε και Μπλάνκο στην προπόνηση της ΑΕΚ Ανοικτό παραμένει το θέμα παραμονής του Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Η διοίκηση έχει αποφασίσει για την πώληση του Νάτσο Σκόκο και του Ράφικ Τζιμπούρ ενώ είναι ανοικτή σε προτάσεις για κάθε ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην Ενωση, αρκεί φυσικά να αποδεχτεί την πρόταση της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης για επέκταση του συμβολαίου του.

Αυτή σε καμία περίπτωση δεν θα φτάνει στα επίπεδα της προφορικής συμφωνίας του περασμένου Νοεμβρίου για 700.000 ευρώ, καθώς έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά και δεν υπάρχουν δυνατότητες για μεγάλες δαπάνες από την ΠΑΕ.

"Μας είχαν ενημερώσει πως μόλις τελείωνε η σεζόν θα μιλούσαμε για το μέλλον του Ίσμαελ, αλλά ακόμη περιμένουμε. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχω νέα και τότε θα μπορώ να πω αν θέλουν να συνεχίσουμε μαζί ή επιθυμούν να βρούμε κάποια πρόταση", είπε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναΐντια.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος πως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" η Σταντάρ Λιέγης έχει στα υπόψιν της τον Αργεντίνο επιθετικό της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: