Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Προαγωγή για Δαλούκα


Ο διαιτητής Δαλούκας Δύο είναι πλέον οι Ελληνες διεθνείς διαιτητές στην 2η κατηγορία της UEFA. Εκτός του Τάσου Κάκου, ο οποίος ήταν στη σχετική λίστα, προστέθηκε με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο Γεώργιος Δαλούκας, ο οποίος πήρε προαγωγή.

Το ίδιο μπορεί να πετύχει και ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται στην 3η κατηγορία. Ομως, με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA ο Κουκουλάκης συμπεριλήφθηκε στους διαιτητές που θα παρακολουθούνται το προσεχές χρονικό διάστημα και εφόσον ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του, τότε θα πάρει προαγωγή. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τον Σεπτέμβριο οπότε η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA θα συνεδριάσει εκ νέου, για να οριστικοποιήσει τους πίνακες διαιτητών ανά κατηγορία, που θα ισχύουν από τον Δεκέμβριο του 2010 και μετά.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο ορισμός του Κουκουλάκη, κατόπιν πρόσκλησης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, στον φιλικό αγώνα των Εθνικών ομάδων Ισπανίας και Πολωνίας, που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου στην πόλη Μούρθια. Θα έχει βοηθούς τους Δημήτρη Μποζατζίδη και Δημήτρη Γκάγκα

Προαγωγή από την 4η στην 3η κατηγορία πήρε ο Βασίλης Παμπορίδης. Στην 4η κατηγορία βρίσκονται οι Δημήτριος Καλόπουλος, Ηλίας Σπάθας και Σταύρος Τριτσώνης. Εξάλλου, η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι η βοηθός διαιτητή γυναικών Χρυσούλα Κουρομπίλια θα μετέχει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κάτω των 17 (22-26/6/2010 στη Νιόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: