Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Α1 ΠΑΟΚ Επικοινωνία Κανώτα-Κατσαρή

http://www.sport24.gr/ast/cov/ka/kanotas_b.jpgΗ ολοένα και πιο έντονη φημολογία περί ανάληψη της προεδρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Άρη Καρακούση, μόνο αδιάφορο δεν θα μπορούσε να αφήσει τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Μιλτιάδη Κανώτα, ο οποίος την Πέμπτη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή.Στη διάρκεια της κουβέντας, οι δύο άνδρες δεν μπήκαν σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες και αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες το βάρος του Κατσαρή έχει πέσει στο θέμα του γηπέδου της Τούμπας, ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ να μπορέσει να δώσει κανονικά στην έδρα της τον αγώνα της για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι δυο τους συμφώνησαν να συναντηθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Στη συνομιλία που θα έχουν, δεν αποκλείεται να πέσουν κι επίσημα οι τίτλοι τέλους της προεδρίας Κανώτα, αφού στο τηλέφωνο ο πρόεδρος της ΚΑΕ αναφέρθηκε στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό περί αποχώρησής του από τη θέσου του επικεφαλής της διοίκησης.

Την ίδια ώρα, ο Άρης Καρακούσης συνεχίζει τις επαφές του ώστε να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ για νέο διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες της ΚΑΕ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως και να έχει πάντως, η γρηγορότερη εύρεση λύσης θα είναι ότι το καλύτερο και για το αγωνιστικό κομμάτι με τον τεχνικό της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο, να παρακολουθεί και να αναμένει τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: