Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Έρχεται ο Βαλβέρδε ;

http://www.sport24.gr/ast/cov/va/valverde.JPG_2010_3_13_10_9_44.jpg_b.jpgΟ κύβος φαίνεται πως ερρίφθη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ώστε να οριστικοποιήσει τη συμφωνία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τον πελάτη του. Μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα και ο ίδιος ο Βαλβέρδε.Η συμφωνία με τον Βαλβέρδε επιτεύχθηκε κατ' αρχήν την Τρίτη μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος με τον Ιμπάνιεθ πιθανότατα στη Μαδρίτη. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Ισπανία, μετά το πράσινο φως που άναψε ο Σωκράτης Κόκκαλης, και είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Βαλβέρδε.

Στη διάρκειά της τέθηκε το πλαίσιο της επιστροφής του Ισπανού προπονητή στο λιμάνι και, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μεγαλύτερη συζήτηση έγινε γύρω από το μπάτζετ που θα διατεθεί για τις μεταγραφές και γενικότερα για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Επ' αυτού του ζητήματος προκύπτουν και τα μοναδικά θέματα που απομένει να διευθετηθούν, καθώς φαίνεται πως οι απολαβές του Βαλβέρδε δεν αποτελούν πρόβλημα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι δύο πλευρές θα τα βρουν πάνω σε αυτό.

Αν πάντως είναι αληθείς οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, που θέλουν τον Ιμπάνιεθ να έρχεται στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης μαζί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τότε μάλλον η διαπραγμάτευση είχε αίσια κατάληξη. Η παρουσία του Ισπανού ατζέντη στη χώρα μας μόνο με τη διευθέτηση των τελευταίων τυπικών λεπτομερειών και την υπογραφή των συμβολαίων μπορεί να έχει σχέση. Ειδικά μάλιστα αν μέσα στην ημέρα φτάσει στην Αθήνα και ο ίδιος ο Βαλβέρδε, όπως επίσης έχει ακουστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: