Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Παπαϊωάννου: "Είναι προκλητική η απόφαση "


Ο Λάκης Παπαϊωάννου Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, μίλησε στα "Αθλητικά Νέα 98.7" για τη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι "κυανόλευκοι".

Αρχικά, ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, λέγοντας: "Ψυχολογικά μας έχει ρίξει. Η απόφαση ξεσήκωσε και αναστάτωσε όλων των κόσμο. Ήταν αυθόρμητη η συσπείρωση των φιλάθλων. Είμαστε κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι η απόφαση είναι άδικη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει. Ο Ηρακλής θα δικαιωθεί στην έφεση. Θα παραμείνει στην θέση που ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ. Δεν θα περάσει η απόφαση. Γίνανε κάποια λάθη που δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Όταν είσαι πιο δυνατός δύσκολα παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. Το αποφάσισαν σε μια νύχτα. Αποφάσισαν επίσης να μην ανέβει ομάδα από την Β' Εθνική αλλά να παραμείνει ο Λεβαδειακός. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει. Είναι πρόκληση. Ο Ηρακλής είχε πλήρη φάκελο. ’μα εξεταστούν λεπτομερώς όλοι οι φάκελοί, καμία ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Πιστεύω θα ανατραπεί η κατάσταση".

Ερωτηθείς για την χθεσινή (01/06) πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή, σχολίασε: "Φάνηκε πόσο κόσμο έχει ο Ηρακλής. Με έκανε να κινητοποιηθώ και εγώ ο ίδιος. Από την πλευρά μου και οποιοσδήποτε οπαδός μπορεί να βοηθήσει θα είναι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε νηφάλιοι και ήρεμοι".
Στην συνέχεια μίλησε για τις κινήσεις που θα κάνει η ΠΑΕ, τονίζοντας: "Υπάρχει απόφαση της ΠΑΕ να ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές του νομού. Δεν πρέπει να αδικούμε τον δήμαρχο και τον νομάρχη. Θα τους ενημερώσουμε και θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Θα βρεθεί από σήμερα στην Αθήνα και θα βοηθήσω όσο μπορώ".

Τέλος, σχολίασε και τις μεμονωμένες συμπλοκές με τους αστυνομικούς στην χθεσινή (01/06) πορεία, δηλώνοντας: "Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Η χθεσινή πορεία στο τέλος είχε κάποια επεισόδια. Πρέπει να υπάρχει μια χαλαρότητα από πλευράς αστυνομίας όταν έχουν να κάνουν με οπαδούς. Χθες οι οπαδοί δεν είχαν κάτι να χωρίσουν. Πήγαν για μία ιδέα, μία αγάπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: