Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Απογοήτευσε και προβλημάτισε η Εθνική


Φάση από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Παραγουάη Η Ελλάδα ηττήθηκε 2-0 από την Παραγουάη στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την συμμετοχή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Οτο Ρεχάγκελ είδε για μία ακόμα φορά την αμυντική γραμμή να έχει τεράστια κενά και πλέον πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αλλάξει την εικόνα.

Γήπεδο: "Σουτσενβίζε"
Η εξέλιξη του αγώνα:
1': Ξεκίνησε το τελευταίο φιλικό της Εθνικής
3': Κάθετη μπαλιά του Τόρες στον Μπάριος, ο τελευταίος όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Τζόρβα που απόκρουσε.
8': Κεφαλιά του Σάντα Κρουζ απόκρουσε στην γραμμή ο Σεϊταρίδης.
9': 0-1ΓΚΟΟΟΛ Η πίεση των Παραγουανών στην ελληνική άμυνα απέφερε καρπούς. Ο Σάντα Κρουζ βρέθηκε πλάγια στην περιοχή και μόνος του. Πλάσαρε τον Τζόρβα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επιστροφή ο Βέρα βρέθηκε μόνος του και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.
26':0-2ΓΚΟΟΟΛΓρήγορη αντεπίθεση για την Παραγουάη, με τον Ριβέρος μόνο από αριστερά να κάνει την σέντρα. Ο Σάντα Κρουζ μόνος στο κέντρο της ελληνικής άμυνας έκανε την κεφαλιά, ο Τζόρβας απόκρουσε, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μπάριος ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-2.
31': Ο Σεϊταρίδης έβγαλε την πάσα στον Νίνη μέσα στην περιοχή. Ο τελευταίος γύρισε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός είχε υποδείξει οφ σάιντ.
34': Νέα μπαλιά του Σεϊταρίδη προς τον Νίνη, ο οποίος πλάσαρε αμέσως, αλλά ο τερματοφύλακας της Παραγουάης απόκρουσε με τα πόδια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κατσουράνης σούταρε ψηλά πάνω από την εστία.
41': Δυνατό σουτ του Σαμαρά, με δυσκολία απόκρουσε σε κόρνερ ο Βιγιάρ. Από το κόρνερ, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
45': Λήξη ημιχρόνου.

46': ΑΛΛΑΓΗ Οι Καραγκούνης, Χαριστέας, Βύντρας στις θέσεις των Νίνη, Σαλπιγγίδη και Κυργιάκου αντίστοιχα.
60':ΑΛΛΑΓΗ Αλλαγή για την Παραγουάη. Ο Ορτιγόσα στην θέση του Ριβέρος
65':ΑΛΛΑΓΗ Αλλαγή για την Παραγουάη. Ο Κανίσα παίρνει τη θέση του Μορέλ
74':ΑΛΛΑΓΗ Αλλαγή για την Παραγουάη. Ο Σαντάνα αντί του Βερόν.
75': ΑΛΛΑΓΗ Ο Σπυρόπουλος στην θέση του Καπετάνου
79':ΑΛΛΑΓΗ Αλλαγή για την Παραγουάη. Ο Ορτιγόσα στην θέση του Ριβέρος
90':+ Λήξη του αγώνα

ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος (46' Βύντρα), Τζιόλης, Κατσουράνης (58' Πατσατζόγλου), Νίνης (46' Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46' Χαριστέας), Καπετάνος (75' Σπυρόπουλος).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Χεράρδο Μαρτίνο): Βιγιάρ, Βερόν (74' Σαντάνα), Μορέλ (65' Κανίσα), Μπονέτ (60' Εντγκαρ Μπαρέτο), Σάντα Κρουζ, Βέρα (60' Αλκαζάρ), Ντα Σίλβα, Βίκτορ Κάσερες, Ριβέρος (76' Ορτιγόσα), Τόρες, Μπάριος (60' Μπενίτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: