Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ενωτικός ο Τζίγγερ που φέρνει Γόντικα


Δημήτρης Γόντικας και Αντώνης Αντωνιάδης Μία μέρα πριν το κρίσιμο ΔΣ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε με εκπροσώπους των οργανωμένων, από τους οποίους ζήτησε να θωρακίσουν την ομάδα και να στηρίξουν το νέο πρόεδρο. Επίσης τους άφησε ανοικτή την πόρτα, έτσι ώστε να συζητήσουν στο μέλλον οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Με την κίνηση αυτή ο μεγαλομέτοχος ων "πρασίνων" θέλησε να θωρακίσει την ενότητα και να πάει σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς εντάσεις. Την αρχή την έκανε ο Νικόλας Πατέρας που ζήτησε με ανακοίνωση του να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ σε αυτό το δρόμο βάδισε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει πολλά μέτωπα να κλείσει και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να έχει την αμέριστη συμπαράσταση και αποδοχή από όλους τους μετόχους. Πατέρας και Βαρδινογιάννης το έδειξαν με τις κινήσεις τους ότι θα στηρίξουν το νέο αφεντικό της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα χρόνου που είχε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον από την Πέμπτη η νέα διοίκηση θα πρέπει να τρέξει για να μπορέσει να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας.

Τη θέση του Αντωνιάδη παίρνει ο Γόντικας

Ο Δημήτρης Γόντικας θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο παλιός βολεϊμπολίστας των "πράσινων" θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ θα πάρει και τη θέση του παραιτηθέντα Κώστα Χατζή στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Γιάννης Γαρδινογιάννης γνωρίζει πολύ καλά τον Δημήτρη Γόντικα, καθώς οι δυο τους υπήρξαν συμμαθητές. Μάλιστα ο νέος αντιπρόεδρος θα έχει ρόλο προεδρεύοντος αντιπροέδρου και δικαίωμα υπογραφείς. Ετσι, όλα δείχνουν πως ο Γόντικας θα είναι ο άνθρωπος που θα συναντηθεί με τον Νίκο Νιόπλια για να "κλείσει" το θέμα του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: