Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Νίκη σωτηρίας η Δόξα Δράμας


Την παραμονή της στη Β' Εθνική εξασφάλισε η Δόξα Δράμας, που νίκησε 2-0 τον Ιωνικό για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια. Παραμένουν στην... κόψη του ξυραφιού οι φιλοξενούμενοι καθώς θα διεκδικήσουν τη σωτηρία με τη Ρόδο.

Το ματς δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος αλλά η Δόξα το έφερε στα δικά της μέτρα αφού στην πρώτη της επικίνδυνη φάση, κατάφερε να σκοράρει. Συγκεκριμένα, στο 15' ο Μαχαιρούδης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Στράτου Βουτσακέλη πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 70' με κοντινό πλασέ του Πινδώνη έπειτα από κεφαλιά του Μαρκόφσκι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Μπαξεβανίδης, Αγγος, Παπαθανασίου (64' Γαλακτερός), Παρμαξίδης, Πινδώνης, Ρομπίνιο, Πακάλτσης (75' Τρελόπουλος), Μαρκόφσκι, Μαχαιρούδης (35' Τσιμπλίδης), Χλωρός.
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Απ. Παπαζούδης, Μακράκης, Γεωργίου, Γιόνδης (83' Α. Μωραΐτης), Τσερκέζος, Πεδάνο, Σιδέρης, Γάλας, Σάλτο (72' Ρουσάκης), Κ. Μωραΐτης (60' Ερρίκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: