Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Χένες συμβουλεύει τον Μπάλακ


Ο Μπάλακ πανηγυρίζει με τον Σβαϊνστάιγκερ το 1-0 Ο Ούλι Χένες με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sport Bild", συμβουλεύει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Μίκαελ Μπάλακ, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα μετάσχει στο μουντιάλ 2010 της Νότιας Αφρικής, να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

"Ακόμη και αν είναι πολύ δύσκολο θα πρέπει να γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή, όταν έρχεται το τέλος. Δεν θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σκέψη αυτή που έχει στο μυαλό του για να αποσυρθεί μετά το 2012 που θα γίνει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν μπροστά σου έχεις ένα μουντιάλ μπορείς να συνεχίσεις. Όχι όμως να συμμετάσχεις σε ένα πρωτάθλημα Ευρώπης στην Πολωνία και στην Ουκρανία, δεν είναι ο σωστός στόχος", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 33χρονος Μπάλακ, που τραυματίστηκε στη δεξιά ποδοκνημική, έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και να παραμείνει στην εθνική ομάδα, κάτι που είχε τη στήριξη και του Γερμανού τεχνικού διευθυντή Όλιβερ Μπίρχοφ, ο οποίος εκτίμησε ότι "το EURO 2012 είναι πραγματικά ρεαλιστικό γι' αυτόν. Η ηλικία του παίκτη δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: