Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Στασιμότητα στον Αγροτικό Αστέρα

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς να έφερε άλλον... αέρα στον Αγροτικό Αστέρα , το γεγονός όμως πως από τότε δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη , δημιούργησε σαφώς αβεβαιότητα. Είναι γεγονός πως από την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον κ. Ξενιάδη δεν «κουνήθηκε φύλλο», με το νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σχετικά με το πώς θα κινηθεί. Πολλά μέτωπα παρέμειναν ανοιχτά, όπως αυτό του προπονητή , το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο υλικό αλλά και οι οφειλές προς τους παίκτες.
Ζητήματα που θέλουν άμεσα λύση για να προχωρήσουν στον προγραμματισμό. Από εκεί και πέρα, τον δρόμο των Διλμπέρη και Βαγγελόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ράντε Γιέβντοβιτς. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως ο Σέρβος παίκτης ψάχνει κάποιον παράγοντα της ομάδας για να πληρωθεί και να αναχωρήσει στην πατρίδα του καθώς η βίζα του έχει λήξει.

Η Γιορτή του Ερασιτέχνη
O A.Σ. Αγροτικός Αστέρας σας προσκαλεί στη γιορτή που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης για τη λήξη μιας πετυχημένης χρονιάς στις Ακαδημίες που θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο Γήπεδο του Ευόσμου και περιλαμβάνει μπάρμπεκιου. Η παρουσία γονέων και παιδιών που συμμετείχαν στις Ακαδημίες κρίνεται απαραίτητη καθώς θα ανανεωθεί το ραντεβού μαζί τους για το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: