Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Προχωρούν για τα έργα στην Τούμπα


Αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τούμπας Παρά την άρνηση από τον ΟΠΑΠ, τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας, θα ξεκινήσουν, μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει εδώ και αρκετές μέρες τη μελέτη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία και εγκρίθηκε, σχεδόν άμεσα και αναμένεται η άδεια της πολεοδομίας για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο πριν τις 15 Ιουλίου, η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης συμφωνούν ότι: "Υπάρχει βούληση από τον Α.Σ. να γίνει από μεριάς μας ό,τι είναι δυνατό για να είναι έτοιμη η Τούμπα όταν πρέπει. Θα ψάξουμε την καλύτερη δυνατή λύση για να βρούμε χρήματα, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στην ώρα τους", όπως αναφέρει ο κ. Μπεκιάρης, μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη.

ΟΑΚΑ, ερχόμαστε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε οριστικά ΟΑΚΑ και απέστειλε σχετικό έγγραφο στη διοίκηση του σταδίου. Ζητά την άδεια να δηλώσει το Ολυμπιακό Στάδιο ως δεύτερη έδρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για τη σεζόν 2010-2011.

Εφόσον η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου συναινέσει κι επίσημα στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στα τυπικά. Θα δηλώσουν το ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα τους στην UEFA και με το σκεπτικό ότι η Τούμπα δεν πληροί της προϋποθέσεις, θα απορριφθεί κι ο ΠΑΟΚ θα. κατηφορίσει στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: