Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Οι "τέσσερις" κι ο Βάσκεθ


Ο τεχνικός του Αρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ Τέσσερις παίκτες μπορούν να θεωρηθούν "κλεισμένοι" ενόψει της νέας περιόδου. Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Νίκος Λαζαρίδης, Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Μενδρινός έχουν δώσει τα χέρια με τους κίτρινους και αναμένεται να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει δώσει τη συγκατάθεση του για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, όπως και για τον Χεσούς Βάσκεθ.

Και σε αυτό αξίζει να προσθέσουμε:
Ο Ισπανός άνοιξε με χθεσινές δηλώσεις του την πόρτα της εξόδου από τη Ρεκρεατίβο Ουέλβα.

Ο Χεσούς Βάσκεθ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" και τόνισε ότι ίσως να έφτασε η στιγμή της αποχώρησης του από την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια. "Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και πρέπει από τώρα να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει με την περίπτωση μου, είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλον. Ξέρω ότι θα γίνουν περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και ίσως να έφτασε η ώρα για εμένα να αποχωρήσω από την ομάδα. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει, αν δεν μου πει κάποιος από την ομάδα κάτι", επεσήμανε ο 30χρονος μέσος.

Ο Βάσκεθ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και παραδέχτηκε για ακόμη μια φορά ότι εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση του ’ρη και περιμένει από τους ανθρώπους της Ουέλβα να πάρουν αποφάσεις. "Ο ’ρης με θέλει πολύ και μου το έχει δείξει. Τώρα πρέπει να μου πουν οι διοικούντες της Ουέλβα τι σκέφτονται για το μέλλον μου. Δεν ξέρω πόσο μπορώ να περιμένω", κατέληξε ο Βάσκεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: