Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Επιστρέφουν οι Σέρρες

Ενας βαθμός χωρίζει τον Πανσερραϊκό από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ μετά την θριαμβευτική νίκη με 2-0 επί του Πιερικού, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνικής. Τα λιοντάρια με δυο γκολ των Κωνσταντινίδη και Γαλανόπουλου πήραν την εύκολη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, το οποίο έχει ήδη χάσει τον στόχο της ανόδου. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο ΟΦΗ με τη νίκη 2-1 επί του Εθνικού στο Γεντί Κουλέ, δεν επέτρεψε στον Πανσερραϊκό να πανηγυρίσει την άνοδο, ζητώντας πλέον το θαύμα (δυο νίκες του ΟΦΗ και δυο ήττες του Πανσερραϊκού).

ΟΦΗ-Εθνικός: 2-1 (14', 29' Πόποβιτς - 6' Τσεμπερίδης)
Πλούσιο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις πρόσφεραν ΟΦΗ και Εθνικός στο Ηράκλειο, με τους . Στο παιχνίδι μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες, με τους πειραιώτες να παγώνουν στο 6' το Γεντί Κουλέ, όπου μετά από τραγικό λάθος του Βεζυρίδη, ο Τσεμπερίδης σε κενή εστία έκανε το 0-1, ενώ μετά από ένα τέταρτο έβαλε μπροστά τους ηρακλειώτες με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν στο 32' μετά από κόρνερ, ο Φερέιρα με κεραυνό έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ, το σκορ όμως μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Παράσχου δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, το αποτέλεσμα όμως σίγουρα δίνει προβάδισμα στην κρητική ομάδα για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Πίτσος (62' Σταυρακάκης), Ακότο, Χαραλαμπάκης, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης (78' Ζορμπάς), Αγρίτης, Μπούρμπος (62' Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ, Πόποβιτς.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκραϊμς, Παγώνης, Σύρος, Καρακώστας, Τσεμπερίδης (80' Νικολόπουλος), Κορακάκης (69' Στρατάκης), Σουμπίνιο, Ροντρίγκο, Φερέιρα, Φαρινόλα (72' Κωστάκης).


Πανσερραϊκός - Πιερικός: 2-0 (53' Κωνσταντινίδης, 85' Γαλανόπουλος)
Ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης ήταν ο Πανσερραϊκός, ο οποίος θέλοντας να καθαρίσει από νωρίς την άνοδό του στα μεγάλα σαλόνια δεν άφησε περιθώρια στους κατερινιώτες. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο το σκορ να έμεινε στο μηδέν, οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς όμως ήταν καλύτεροι, κάτι που επιβεβαίωσαν μετά την ανάπαυλα. Με σουτ του Κωνσταντινίδη τα λιοντάρια έκαναν το 1-0, ενώ ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο στροφές έφτασαν και στο δεύτερο γκολ στο 85', όπου μετά από πάσα του Μπανκούρ, ο Γαλανόπουλος έξω από την περιοχή του Πιερικού βρήκε πολύ ωραία τη μπάλα, γράφοντας το 2-0.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Μπανγκουρά, Κόντος, Σκάγκλια, Κωνσταντινίδης, Μιχαήλ, Λεοζίνιο, Ν. Ζαπρόπουλος.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Πλάτανος, Μαρτίνεζ, Μακρής, Παντελιάδης, Φρέντερικς, Θάνος, Ρέγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: