Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αρχίζει το ξήλωμα της Ιντερ; Μουρίνιο: «Θέλω Μαϊκόν, Μιλίτο»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/00adc6590295ebe755d81458eb914050_L.jpg?1275489830?1275489830?1275489830Παραδέχθηκε ότι είχε αποφασίσει πριν τρεις μήνες να αποχωρήσει από την Ιντερ και επιβεβαίωσε ότι θέλει στη Ρεάλ Μ. τους Ντάγκλας Μαϊκόν και Ντιέγκο Μιλίτο. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωνε παραμονές του τελικού του Champions League, προφανώς για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του, ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμη αν θα παρέμενε ή όχι. Η αλήθεια, όμως, όπως την αποκαλύπτει ο ίδιος τώρα, είναι ότι είχε ξεκαθαρίσει στο μυαλό του πριν τρεις μήνες ότι θα έφευγε από τους νερατζούρι στο τέλος της σεζόν, όποια κι αν ήταν η κατάληξη.

«Πριν τρεις μήνες κατάλαβα ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν ήταν για μένα και αποφάσισαν ότι μετά από δύο χρόνια παρουσίας εκεί, έπρεπε να φύγω. Να αλλάξω χώρα. Οταν ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάλαβα ότι θα ήταν τέλειο. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα. Ηρθα εδώ για να βελτιώσω την ομάδα και αυτό μου αρέσει πολύ. Δε θέλω να συνεχίζω το πλάνο ενός προκατόχου μου, αλλά να χτίζω εγώ την ομάδα όπως τη θέλω», τόνισε ο Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με τους Μαϊκόν και Μιλίτο.

«Μου αρέσει να δουλεύω με δύο αριστερά μπακ και δύο δεξιά. Ο Σέρχιο Ράμος για μένα είναι κεντρικός αμυντικός και δεν πρέπει να παίζει στα δεξιά. Για πλάγια μπακ έχουμε αυτή τη στιγμή τους Μαρτσέλο και Αρμπελόα, άρα μας λείπουν άλλοι δύο. Ο Μαϊκόν είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα τον ήθελα στη Ρεάλ, όπως και τον Μιλίτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: