Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση συνδέσμων ΟΦΗ και συλλόγου μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ



"Για μια ακόμα φορά νιώθουμε τουλάχιστον αηδιασμένοι με τα όσα χαριτωμένα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου! Αφού λοιπόν παρακολουθήσαμε άναυδοι τη φαρσοκωμωδία των μπαράζ ανόδου με τα διαιτητικά όργια, το φάκελο με τα στημένα να εξαφανίζεται στην τακτική δικαιοσύνη...


χωρίς να επηρεάζεται καμιά από τις εμπλεκόμενες ομάδες, έδρες να αλλάζουν κατά παράβαση του ΚΑΠ, τις τελευταίες ημέρες και μετά την απόπειρα εξόντωσης της ομάδας του Ηρακλή για την εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτων μαθαίνουμε τα εξής ωραία:

Α) Δυο από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου, ο Εθνικός και ο Πιερικός, δεν είχαν καταθέσει ποτέ αίτηση για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα! Άρα η διαδικασία των μπαράζ είναι εξ ορισμού αναξιόπιστη, όταν δυο από τους τέσσερις συμμετέχοντες δε θέλουν να ανέβουν κατηγορία! Δε θα έπρεπε λοιπόν οι δυο αυτές ομάδες να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου;

Β) Ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίπτεται από την ΕΠΟ χωρίς να ανακοινωθεί το σκεπτικό!! Φήμες λένε ότι η απόρριψη «πατά» πάνω στην υπόθεση Ταραλίδη, ο οποίος έχει εξοφληθεί πλήρως!!

Γ) Κάποιοι προσπαθούν να παραβιάσουν τον ΚΑΠ που ρητά αναφέρει ότι σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας λόγω χρεών ανεβαίνει ομάδα από την παρακάτω κατηγορία!

Δ) Η Σούπερ Λίγκα, δυο μήνες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, δεν έχει επικυρώσει ακόμα τη βαθμολογία!!


Κύριοι, ο κόσμος του ΟΦΗ αγωνίστηκε επίπονα για την αξιοπρέπειά του και δε θα του τη στερήσει κανείς. Καλούμε τους πάντες να δώσουν βροντερό παρόν στον αυριανό αγώνα ως απάντηση σε όλες αυτές τις αθλιότητες. Σε έναν αγώνα που είναι έκνομος και δεν έχει λόγο καν να ξεκινήσει, εφόσον μια από τις δυο ομάδες δηλώνει ΑΔΙΑΦΟΡΗ εξ αρχής!


Φίλαθλοι του ΟΦΗ, φίλαθλοι της Κρήτης, αντισταθείτε σε αυτή τη σκευωρία. Δυναμικό παρόν αύριο στο γήπεδο, προστατέψτε την έδρα και την ομάδα. Προειδοποιούμε τους πάντες ότι δεν ανεχόμαστε άλλο παιχνίδια με την υπόληψή μας, τη νοημοσύνη μας και την αξιοπρέπειά μας. Η πολιτεία, οι βουλευτές με την αδιαφορία τους και οι αρμόδιοι φορείς (ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, αθλητική δικαιοσύνη) είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί βίας. Σπέρνουν ανέμους και θερίζουν θύελλες. Ο κόσμος του ΟΦΗ για μια φορά ακόμα είναι έτοιμος να βρεθεί στις επάλξεις. Έχουμε συνηθίσει. Θέλουμε να πάμε με το σταυρό στο χέρι και δε μας αφήνετε. Θα αλλάξουμε λοιπόν κι εμείς τροπάρι."


SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: