Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Κέρδισε και σώθηκε ο Θρασύβουλος


Οι παίκτες του Θρασύβουλου πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ εις βάρος  της Ρόδου Την παραμονή του στη Β' Εθνική εξασφάλισε ο Θρασύβουλος μετά τη νίκη του με 3-2 σε βάρος της Ρόδου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Αντίθετα, οι νησιώτες, που παραμένουν τελευταίοι στην ειδική βαθμολογία θα δώσουν... μάχη με τον Ιωνικό.

Η ομάδα του Αντώνη Μανίκα μπήκε δυνατά στο ματς και στο ημίωρο προηγούνταν ήδη 2-0. Ο Ντελγκάδο με σουτ στο 19' άνοιξε το σκορ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Κατσίκης με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Η αντίδραση της Ρόδου εκδηλώθηκε αρχικά στο 45' όταν ο Λάζετιτς κέρδισε πέναλτι από τον Ζώνα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιράλα. Οι νησιώτες αναζήτησαν, στην επανάληψη, την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 72' βολέ του Κακλαμάνου έπειτα από σέντρα του Ζιλβάν.

Ωστόσο, ο Θρασύβουλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 84' πήρε και πάλι προβάδισμα με πέναλτι του Σαπάνη έπειτα από χέρι του Πελέκη με αποτέλεσμα να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Μπαρτζώκας, Πιπίνης, Κατσίκης (81' Κλούσενερ), Ζώνας, Χ. Μίχος (76' Σπ. Μίχος), Βασιλείου, Ντελγκάδο (60' Χατζηπαντελίδης), Καραμαλίκης, Σαπάνης, Κόμπο, Παληγεώργος.
Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Ριγανάς, Δανάς, Γ. Καντιμοίρης, Ιράλα, Λουτσιάνο (40' Κακλαμάνος), Παπαδημήτρης (83' Τριχιάς), Σωτήρχος (40' Ζιλβάν), Λάζετιτς, Πρίπου, Πελέκης, Στ. Καντιμοίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: