Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Τούμπα πάει... ΟΑΚΑ


Το Ολυμπιακό Στάδιο Τούμπα θα γίνει το "Σπύρος Λούης", αφού ο ΠΑΟΚ δηλώνει ως έδρα για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια ένα γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Το "Καυτανζόγλειο" χρειάζεται κι αυτό παρεμβάσεις που είναι άγνωστο αν θα γίνουν και μπροστά στο ενδεχόμενο του αποκλεισμού, ο ΠΑΟΚ δηλώνει ως έδρα το ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ ότι για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις θα χρησιμοποιήσει την Τούμπα, με εναλλακτική επιλογή το Καυτανζόγλειο, είναι δεδομένο ότι η ΟΥΕΦΑ θα "κόψει" την Τούμπα, αλλά επειδή και το γήπεδο, που χρησιμοποιεί ο Ηρακλής χρειάζεται παρεμβάσεις θα δηλώσει τις επόμενες μέρες ως εναλλακτική έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Προφανώς θα χρειαστούν ανάλογες διαβουλεύσεις με τους υπεύθυνους του ΟΑΚΑ για τα περαιτέρω.

Ο Τζιάνι Ντε Μπιάσι για τον ΠΑΟΚ
Στον Ιταλό τεχνικό Τζιάνι Ντε Μπιάσι αναφέρονται οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Το κεφάλιο Δερμιτζάκης έχει κλείσει και ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί εδώ και μέρες στην ιταλική αγορά, αναζητώντας τον προπονητή που θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που δημιούργησε η αποχώρηση του Σάντος.

Το θέμα του προπονητή χειρίζεται ο Ζήσης Βρύζας. Ο Τζιάνι ντε Μπιάσι φέτος εργάστηκε στην Ουντινέζε και μαζί του υπάρχει ως μια ακόμη προτεινόμενη λύση, ο κατάτι ακριβότερος Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Ο Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ
Τον Μάρκος Αντόνιο στέλνουν ήδη στον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι. Δημοσίευμα της guimaraesdigital.com αναφέρει ότι ο Μάρκος Αντόνιο έχει αποφασίσει να μην δεχτεί την πρόταση της Γκιμαράες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία, αλλά να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: "Ο Βραζιλιάνος ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Γκιμαράες αλλά τελευταία σςιγμή "έσπασε' τη συμφωνία. Έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ που πέρσι προπονούσε ο Φερνάντο Σάντος. Όπως, μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Radio Santiago" ο Μάρκος Ανόνιο θα κερδίζει 300.000 ευρώ ετησίως από τον ΠΑΟΚ, ποσό που δεν μπορούσε να του εξασφαλίσει η Γκιμαράες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: