Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ωρα κυπέλλου για ΠΑΟΚ (21.00,ΟΑΚΑ): Πρόκριση από τώρα…

Ετοιμος για το καλύτερο και προσδοκώντας να αποφύγει το χειρότερο ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21:00, Conn-x TV) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, έχοντας κλείσει από χθες μια μίνι προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, που ανέδειξε αρκετά προβλήματα κυριότερο των οποίων είναι η απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Αθλητικό Metropolis 95,5 fm και η εξέλιξή του live στο metroport.gr
Από την άλλη η ΑΕΚ θα υποδεχτεί με «όπλο» τον κόσμο της στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ στον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, έχοντας ως μοναδικό στόχο και αυτή το μεγάλο βήμα πρόκρισης στον τελικό.
Με την τετράδα των… ξεκούραστων
Μετά τον Πανθρακικό, την Λάρισα και τον Παναθηναϊκό επόμενο «εμπόδιο» για την ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Σήμερα το βράδυ η Ένωση έχει ως στόχο ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στις 16 Μαρτίου για να παραστεί αυτή στον τελικό στις 30 Απριλίου.
Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε το ροτέισον που είχε στο μυαλό του, με τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο να παίρνουν «ανάσες» την Κυριακή και τους Μάκο, Σκόκο να είναι τιμωρημένοι και πιο φρέσκοι για σήμερα. Η τετράδα των… ξεκούραστων θα είναι στην 11αδα και πιο συγκεκριμένα στο 4-2-3-1 που σκέφτεται να παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός. Στο πλευρό της η ομάδας θα είναι ο κόσμος της ΑΕΚ, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αθήνα αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης οπαδών της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν.
Πιθανή ενδεκάδα: Σάχα –Γεωργέας, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας- Μάκος, Ντιόπ- Σκόκο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος- Μπαχά.
ΠΑΓΚΟΣ: Μοσχονάς, Καφές, Ματέος, Γκερέιρο, Μίτσελ, Μάκος, Λαγός, Μπερνς, Νικόλτσης, Σκόκο, Κλωναρίδης.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Μανωλάς, Γιάχιτς και Γκέντσογλου.
Με προβλήματα, αλλά και με ψυχή
«Ντοπαρισμένοι» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ «πέταξαν» για την Αθήνα χθες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αντιπροσωπεία οπαδών του «δικεφάλου» βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να εμψυχώσει παίκτες και τεχνικό τιμ. Το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι ο…τελικός πριν τον τελικό. Παρά τα πολλά προβλήματα πάντως οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης δήλωσαν πανέτοιμοι για την δύσκολη μάχη που έχουν στο αποψινό παιχνίδι και πως θα παλέψουν με ψυχή κόντρα στην ΑΕΚ.
Πιθανή ενδεκάδα: Κρέσιτς –Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο- Γκαρσία, Τσουκαλάς- Κουτσιανικούλης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης- Μουσλίμοβιτς.
ΠΑΓΚΟΣ: Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Αρίας, , Ελ Ζαρ, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Βιεϊρίνια, Χαλκιάς, Βιτόλο, Φωτάκης, Ετο, Μαλεζάς
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας)

1 σχόλιο:

Angelos είπε...

Με τη sportingbet να δίνει 2.20 στο δικέφαλο, που κατεβαίνει και πλήρης θα αρρωστήσουμε!