Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μητσόπουλος: «Πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Μανώλης Μητσόπουλος για την πορεία του Άρη την φετινή περίοδο και την προσπάθεια της ομάδας να μπει στα πλέι-οφ.
Συγκεκριμένα τόνισε ο Μανώλης Μητσόπουλος: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τα πλέι-οφ. Μπορεί ο Άρης να έχει παίξει όλα τα ντέρμπι, όμως πλέον έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν όλες στόχους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάντως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και μπορεί να τα καταφέρει, δεν είναι ακατόρθωτο πρέπει όμως να το πιστέψει»
«Όπως το είδα και την Λάρισα υπήρχε μία απογοήτευση με την ψυχολογία να είναι περισσότερο πεσμένη από ότι θα έπρεπε. Σίγουρα υπάρχει μία κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια όμως περισσότερο είναι ψυχολογικό. Οι Έλληνες παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι να δίνουν πολλούς αγώνες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Από ότι κατάλαβα όμως στον Άρη έδειξαν μεγαλύτερη προσοχή στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο πρωτάθλημα».
Όσον αφορά την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση ο Μανώλης Μητσόπουλος τόνισε: «Δεν κάνουν καλό στον ποδοσφαιριστή οι επισκέψεις. Όλοι γνωρίζουμε την αγάπη που έχει ο κόσμος για την ομάδα όμως δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Όταν οι ίδιοι παίκτες έχουν αποκλείσει φέτος μεγάλες ομάδες δεν μπορούν να γίνονται απευθείας άχρηστοι. Ο Άρης έχει πολλούς καλούς παίκτες και το μόνο που πρέπει είναι να το πιστέψουν και θα μπουν στα πλέι-οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: