Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ είναι για σήμερα το βράδυ που καλείται να φορέσει το καλό του κουστούμι και να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ καλείται να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να έχει μια πετυχημένη σεζόν. Η πορεία στην Ευρώπη τερματίστηκε ίσως άδοξα από την ΤΣΣΚΑ από την στιγμή που φάνηκε ότι η ομάδα μπορούσε να προκριθεί. Στο πρωτάθλημα χάθηκε πολύτιμο έδαφος  αλλά εκεί υπάρχει χρόνος να διορθωθεί η κατάσταση. Στο κύπελλο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά , αφού υπάρχουν δυο αγώνες που κρίνονται τα πάντα.
Ο Δικέφαλος του Βορρά διψάει για ένα τίτλο , αφού η τελευταία φορά που το κατάφερε ήταν πριν από επτά χρόνια.  «Είναι πολλά» λένε στον ΠΑΟΚ και είναι αποφασισμένοι να το πετυχουν. Η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολη αλλά έχουν μάθει να ζουν με τα δύσκολα.

Από την αρχή της εβδομάδας έχει επιχειρηθεί μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών,  μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και κυρίως τον αποκλεισμό από την Καβάλα.  Ο Θόδωρος Ζαγοράκης  είχε βρεθεί στην Σουρωτή μίλησε με τους παίκτες και θέλησε να τους μεταφέρει την αναγκαιότητα για μια διάκριση. «Ξέρω τι μπορείτε να πετυχετε και πιστεύω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε στο ΟΑΚΑ» είχε πει χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια οι φίλαθλοι θέλησαν να ντοπάρουν τους παίκτες και βρέθηκαν  στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να εμψυχώσουν τους παίκτες πριν πετάξουν για την Αθήνα. Ο Ζαγοράκης είναι κοντά στην ομάδα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταφέρει στους παίκτες ότι πρέπει να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Στον αγωνιστικό τομέα όλα δείχνουν  ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στην Μόσχα με μοναδική διαφορά την χρησιμοποίηση του Κουτσιανικούλη στην θέση του Βιερίνια , που έμεινε στην Θεσσαλονίκη, εξαιτίας του τραυματισμού του. Ο Μάκης Χαβος γνωρίζει πως ότι και αν κάνει αν οι παίκτες δεν δείξουν το απαραίτητο πάθος δεν θα τα καταφέρουν. Έχει εμπιστοσύνη όμως στους παίκτες του και περιμένει το βράδυ να το δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Πηγη The player.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: