Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πλάνα με Κόκε

Η πολύ καλή εμφάνιση του Ραούλ Μπομπαντίγια ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Τσέζαρεκ στο «AEL FC ARENA», φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο στον Σέρχιο Κόκε για την αρχική ενδεκάδα του Αρη ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ότι ο Κροάτης φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για άλλη μια ημέρα, μάλλον οδηγεί τον Ισπανό στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μπομπαντίγια θα αγωνιστεί από πίσω του και αυτό αν μη τι άλλο πιστώνεται στον Μιχαλήτσο ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Αργεντίνο πως μπορεί να σκοράρει ακόμη κι αν δεν παίζει φουνταριστός. Το γκολ που πέτυχε στη Λάρισα βοηθά αφάνταστα προς αυτή την κατεύθυνση και λύνει τα χέρια του 54χρονου τεχνικού, ειδικά στη συγκεκριμένη συγκυρία με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν.
Ο Μιχαλήτσος ευελπιστεί να δει τον Μιχάλη Σηφάκη να προπονείται το πρωί της Πέμπτης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, με δεδομένη την ασθένεια και την απουσία του Μάρκου Βελλίδη. Στο απευκταίο και απίθανο σενάριο (να μην τα καταφέρει ο Σηφάκης), μοναδικός διαθέσιμος γκολκίπερ του Αρη θα είναι ο Χουάνμα.
Κατά τ΄ άλλα τα αγωνιστικά πλάνα των κιτρίνων οργανώνονται χωρίς τον Ρικάρντο Φατί (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ενώ παρ΄ ότι προπονήθηκε, ίσως προφυλαχθεί ο Ντανίλο Περέϊρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και προς το τέλος της συμπεριελάμβανε οικογενειακό δίτερμα. 
Το ματς με τον Ηρακλή είναι οριακό για τον Αρη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, θα απομακρύνει απελπιστικά την ομάδα από τη  μάχη της Ευρώπης. Είναι χαρακτηριστικό πως η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε τη δραστική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, προκειμένου όσο γίνεται περισσότερος κόσμος να βρεθεί στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» και να ενισχύσει τις προσπάθειες των κίτρινων ποδοσφαιριστών. Υπενθυμίζεται πως φίλοι του Ηρακλή δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο, εξαιτίας της άρνησης της ΠΑΕ Ηρακλής να δώσει εισιτήρια στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Πηγη Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: