Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στόχος η Μπάρτσα για Ιγκουαΐν!

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν άρχισε ασκήσεις με μπάλα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα στις 20 Απριλίου.
Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης μήνας από τότε που ο Ιγκουαΐν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη και ο άσος της Ρεάλ ξεκίνησε πλέον ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα. Στόχος του Αργεντινού είναι να βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, στις 20 Απριλίου.

«Αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του, ο Ιγκουαΐν άρχισε σήμερα το πρωί να κάνει ασκήσεις με μπάλα για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, πριν μπει στο τελικό στάδιο ενσωμάτωσής του στην ομάδα», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Ρεάλ.

Οι γιατροί της ομάδας τονίζουν ότι η επιστροφή στην ενεργό δράση κυμαίνεται στους τρεις με τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει πως ίσως να προλάβει το φινάλε της σεζόν, καθώς η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, έγινε στις 11 Ιανουαρίου. Ωστόσο, η πλήρης αποκατάσταση της ζημιάς μπορεί να κρατήσει ακόμα και ένα χρόνο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο παίκτης της Ρεάλ δεν θα μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό το διάστημα. «Είναι άλλο πράγμα η κλινική αποκατάσταση και άλλο η λειτουργική, η οποία του επιτρέπει πάντως να συμμετέχει σε δραστηριότητες της ομάδας», τονίζεται σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: