Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δίνει τη λύση στα μπακ ο Καϊτά

Η μια λύση ήταν ο Μανόλης Παπαστεριανός, ωστόσο το πολύ καλό «δέσιμο» που είχε αγωνιστικά με τον Ντάνι, έφερε έναν προβληματισμό για την ενδεχόμενη οπισθοχώρησή του στα μπακ. Η άλλη ήταν η παρουσία του Πασχάλη Βουτσιά. Η λύση όμως για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας του Ηρακλή έρχεται ως μια πολύ ευχάριστη «έκπληξη». Από τον Σάνι Καϊτά!
Ο Νιγηριανός δοκιμάστηκε στις περισσότερες ασκήσεις της ομάδας αγωνιζόμενος ως δεξιός οπισθοφύλακας, γεγονός το οποίο δείχνει πως στη σκέψη του Παράσχου είναι και η δική του προοπτική. Βέβαια, ελάχιστοι γνώριζαν πως ο Καϊτά μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και ήξεραν πως παίζει ως ανασταλτικός μέσος.
Ελάχιστες οι αλλαγές
Ο Γιώργος Παράσχος φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να προβεί σε μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με το σχήμα που αντιμετώπισε την Ξάνθη. Έτσι πιθανότατα ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με δύο επιθετικούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε μια διάταξη 4-4-1-1. Το… επόμενο ερωτηματικό που υπάρχει και τίθεται ως «γρίφος» είναι η παρουσία του Σολτάνι και το πώς θα διαφοροποιήσει τη διάταξη και τα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με την «απάντηση» να δίνεται ίσως ακόμη και σήμερα από τον Παράσχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: