Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Περικοπές σε «Εξέδρα» και «Νέα»

Περικοπές ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του ΔΟΛ στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ και στα ΝΕΑ. Κόβεται το κυριακάτικο μεροκάματο και δίνεται ένα επιπλέον ρεπό.
Κόβονται τα κυριακάτικα στην ΕΞΕΔΡΑ
Η διοίκηση του ΔΟΛ ανακοίνωσε περικοπές στην ΕΞΕΔΡΑ και στα ΝΕΑ. Η εταιρία αποφάσισε να μειώσει το κόστος ξεκινώντας από το «κόψιμο» των κυριακάτικων. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι πλέον δεν θα καταβάλλεται η προσαύξηση στο μεροκάματο και ότι θα δίνεται ένα επιπλέον ρεπό.
Στον «αέρα» ο αθλητικός οδηγός του ΠΣΑΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ανακοινώνει ότι ο «Αθλητικός Οδηγός ΠΣΑΤ 2011», το χρηστικό εργαλείο δουλειάς για όλους τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό, με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα όλων των αθλητικών και ενημερωτικών φορέων και το αναλυτικότατο ημερολογιακό πρόγραμμα της χρονιάς, βρίσκεται ήδη στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ (www.psat.gr).
Το Δ.Σ. ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές, αποφάσισε φέτος να συνδυάσει με τη νέα εποχή την έντυπη έκδοση και να προσχωρήσει στη λογική του «ηλεκτρονικού βιβλίου» (e-book), φέρνοντας τον «Αθλητικό Οδηγό» στις οθόνες των υπολογιστών όλων των ανθρώπων του Αθλητισμού και των ΜΜΕ, οι οποίοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν ή να «κατεβάσουν» το καλεντάρι τις χρονιάς, κάνοντας «κλικ» στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.psat.gr/ebook/ebook2/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: