Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο γνωστός Μουρίνιο...

«Η διαφορά μου με τον Πελγκρίνι είναι πως αν φύγω από τη Ρεάλ δεν θα πάω στη Μάλαγα». 

Με αυτή την ατάκα «κάρφωσε»  τον προκάτοχό του στον πάγκο των Μαρδιλένων ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Πέμπτη το βράδυ. Συνεχίζοντας τις... φιλοφρονήσεις για τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο Μουρίνιο είπε ότι η δική του Ρεάλ έχει περισσότερους βαθμούς από ότι η Ρεάλ του Πελεγκρίνι, την  ίδια εποχή πέρυσι. Προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο συνάδελφός του έκανε μια καλή σεζόν πέρυσι, ευχήθηκε το γήπεδο να τον υποδεχτεί κόσμια.



Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ο προπονητής της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκε για άλλη μια φορά για το πρόγραμμα που αναγκάζει την ομάδα του να δίνει συνεχή παιχνίδια ενώ στη διάρκειά της, αποκάλεσε  «υποκριτή» έναν ισπανό δημοσιογράφο για να ζητήσει στη συνέχεια «συγνώμη».  

   

Πάντως για την «λευκή» ισοπαλία της Ρεάλ  στο ματς που προηγήθηκε με τη Λα Κορούνια, ο Μουρίνιο δεν αναζήτησε δικαιολογίες και όπως χαρακτηριστικά είπε «προτιμώ να γίνω εγώ ο σάκος του μποξ. Μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω, έχοντας μάθει να κοιτώ τον καθένα στα μάτια και να λέω την αλήθεια. Ζούμε σε ένα κόσμο υποκριτών...»  

Δεν υπάρχουν σχόλια: