Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Ο Βύντρα θα μείνει», λένε στον Παναθηναϊκό!!

Παρά το αρχικό... κρύο ντους στην προσέγγιση του Γόντικα στον Λουκά Βύντρα, εκφράζεται αισιοδοξία από την πλευρά της ΠΑΕ πως ο 30χρονος αμυντικός θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

«Ο Βύντρα θα μείνει», λένε άνθρωποι της ομάδας που γνωρίζουν τις προθέσεις και των δύο πλευρών, αν και ειδικά η πλευρά του παίκτη είναι δύσκολα προσεγγίσιμη και προβλέψιμη. Ο παίκτης ενοχλήθηκε που διέρρευσε το αποτέλεσμα της πρώτης επικοινωνίας, όχι τόσο γιατί υπάρχει οικονομικό χάσμα, όσο γιατί φέρεται να μη θέλει να υπογράψει για μικρό ποσό.

Η αλήθεια είναι πως τις δύο πλευρές χωρίζουν πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ καθαρά, νούμερο αναστρέψιμο, όχι όμως και αμελητέο στις μέρες μας. Το βέβαια είναι πως ο Βύντρα κάτω από τα 700 καθαρά δεν θα πέσει και λογικά οι πράσινοι θα ανεβάσουν την προσφορά τους για να τα βρουν και να κλείσει το ζήτημα. Το μόνο που φοβούνται στην ΠΑΕ είναι μήπως ο ποδοσφαιριστής έχει πρόταση (έστω και ανεπίσημη) από ομάδα του εξωτερικού και πατήσει πάνω σε αυτό για να μην υποχωρήσει ούτε ευρώ.

Την Τετάρτη πάντως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει το ραντεβού που θα καθορίσει πολλά στο θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα. Κάτι που λέγεται ότι θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά περιμένει μία οικονομική επιβράβευση της προσήλωσης και της προσφοράς του για να υπογράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: