Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δήλωση που σοκάρει -«Φύλαγαν ποδοσφαιρικούς στόχους»

Δήλωση που σοκάρει από τον αντιπρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Νίκο Καραδήμα για το μεκελειό της Τρίτης στου Ρέντη που κόστισε τη ζωή δύο νεαρών αστυνομικών. Με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 υποστήριξε ότι την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχαν διαθέσιμα περιπολικά να κυνηγήσουν  τους δράστες αφού φυλούν σπίτια παραγόντων και αθλητών από τον χώρο του ποδοσφαίρου! Είπαμε να ανησυχούν για την σωματική τους ακεραιότητα και οι άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά αυτό πάλι είναι παραλογισμός!



Οπως κατήγγειλε ο κος Καραδήμας την ώρα του τραγικού σμβάντος στο Ρέντη μόνο ένα περιπολικό ήταν διαθέσιμο για τους τρεςις όμορους Δήμους αφού συνολικά 14 είχαν αναλάβει τη φύλαξη σπιτιών  ποδοσφαιρισκών παραγόντων και αθλητών. 



Μάλιστα  σχετικά με τη φρούρηση των κατοικιών παραγόντων και ποδοσφαιριστών, ο Αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων πρόσθεσε πως σε αυτές τις περιπτώσεις, τα περιπολικά δεν λαμβάνουν καν σήματα, αλλά βρίσκονται, έξω από τα σπίτια των υποτιθέμεων στόχων,  ακινητοποιημένα, μόνο για λόγους φρούρησης.


Ενδιαφέρουσα και η καταγγελία του, ότι πρώην στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. δουλεύουν ως υπάλληλοι ασφαλείας των ΠΑΕ και εν ενεργεία αξιωματικοί  κάθονται προσοχή λαμβάνοντας εντολές, από τους συγκεκριμένους.... πρώην συναδέλφους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: