Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στο προσκήνιο ο Λιακουνάκος για Άρη ?

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στην ΚΑΕ Άρης καθώς υπάρχει κινητικότητα από τον Πέτρο Πάλμα , ώστε να αποκτήσει το 51% τουλάχιστον τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης. Οι φήμες ωστόσο θέλουν εμπλοκή και του Λιακουνάκου στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Τον τελευταίο μήνα υπάρχει κινητικότητα από τον Πέτρο Πάλμα ώστε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ήδη οι μέτοχοι της «Γέννεσις» αλλά και ο Θανάσης Τζεβελέκης είναι ενήμεροι και φαίνεται να προκρίνουν αυτή την πρόταση που υπάρχει. Σύμφωνα με τις πηγές του Theplayer , θα κατατεθεί πρόταση ίσως ακόμα και σήμερα .

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η παρουσία του Λιακουνάκου στο Αλεξανδρειο Μέλαθρο στον αγώνα με την Λε Μαν , κάτι που φουντώνει τα σενάρια που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν  συνοδευόμενος από τον γιό του, Νικόλαο, ο οποίος είναι ήδη μέλος της «Σάρισα» αλλά και την μικρή του κόρη. Παράγοντες των «κιτρίνων» που έχουν φιλική σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία προσπαθούν να τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στον Άρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: