Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Εισβολή ολόγυμνων φιλάθλων σε γήπεδο στην Ισπανία! (video)

Τη δόξα του διάσημου Άγγλου streaker Mark Roberts ζήλεψαν δύο θεατές, που εισέβαλλαν ολόγυμνοι σ’ έναν ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ισπανία και περιφέρονταν ανενόχλητοι μέσα στο γήπεδο για αρκετή ώρα!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Castro με την O Paramo, για τη Α’ κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος της Γαλικίας, την προπερασμένη Κυριακή, μπροστά σε περίπου 200 θεατές. Το ρολόι έδειχνε το 82′ του αγώνα στο στάδιο Nuevo Municipal de Castro, όταν δύο τολμηροί τύποι μπήκαν μέσα στο γήπεδο, ο ένας μετά τον άλλον, φορώντας μόνο τις κάλτσες και τα παπούτσια τους!

Η έκπληξη που ένιωσαν οι παίκτες αλλά και οι αστυνομικοί ήταν τέτοια, που κανείς δεν τόλμησε να τους πιάσει και να τους πετάξει έξω. Αντίθετα, οι εισβολείς επέδειξαν τα… κάλλη τους για περίπου ένα λεπτό, μέχρι τελικά να βγουν έξω. Δεν γλίτωσαν πάντως την σύλληψη από τις τοπικές αρχές, για προσβολή της δημοσίας αιδούς…

Το περιστατικό απαθανάτισαν δύο αγγλόφωνοι θεατές, πιθανώς «συνεργοί» των streakers, που φρόντισαν να το κάνουν γνωστό σ’ όλο τον πλανήτη! Δείτε σε βίντεο τον «περίπατο» των ολόγυμνων ανδρών μέσα στον αγωνιστικό χώρο:







Δεν υπάρχουν σχόλια: