Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τόρες: «Θέλω χρόνο προσαρμογής»

Ο νεοφερμένος στην Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες, υποστήριξε πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού της νέας του ομάδας, αλλά εκτελεί ότι του λέει ο προπονητής του.
Μεγάλο ρόλο παίζει, σύμφωνα με τον Φερνάντο Τόρες, η κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού και της νοοτροπίας της Τσέλσι, αν θέλει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο επίσημο περιοδικό των «μπλε», θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής: «Πάντα κάποιος καινούριος παίκτης θέλει χρόνο προσαρμογής στη νέα του ομάδα. Είναι σημαντικό να καταλάβει το στυλ παιχνιδιού, έτσι ώστε να μπει πιο εύκολα στο κλίμα. Αν θες να είσαι κορυφαίος παίκτης, πρέπει να αγωνιστείς με επιτυχία σε πολλές θέσεις και εγώ πάντα κάνω ότι μου πει ο προπονητής μου. Ξέρω πως βρίσκομαι σε ένα πολύ σπουδαίο σύλλογο και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».
Ο Τόρες συνέχισε, μιλώντας για το κλίμα στην ομάδα και την εγκατάστασή του στο Λονδίνο: «Είναι λογικό να είσαι λίγο ντροπαλός στην αρχή. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, όμως και αυτό είναι που μετράει. Αυτό που θέλω τώρα, είναι να βρω ένα σπίτι για να έρθει στο Λονδίνο και η οικογένειά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: