Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στη δικαιοσύνη οι καταγγελίες Βοργιά!

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή ο παλιός διεθνής ρέφερι, Σωτήρης Βοργιάς, όπου και θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες του περί εμπλοκής των Μαρινάκη, Δαλούκα, Μπέου και Βασάρα σε «σκοτεινή» υπόθεση που αφορά την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός!

Ο Σωτήρης Βοργιάς υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει ακόμη κάποια κλήση από την Εισαγγελία Αθηνών, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα κληθεί για την προσεχή Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ενώπιον του κ. Σιμιτζόγλου, ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, θα χρειαστεί να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει σχετικά με τις καταγγελίες που ο ίδιος έκανε στην εκπομπή «Δίκη» του Blue Sky. Σύμφωνα με τον κ. Βοργιά, υπάρχει μια περίεργη ιστορία που αφορά την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι για το Europa League, στην οποία εμπλέκονται με διάφορους τρόπους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Δαλούκας, ο Κύρος Βασάρας και ο Αχιλλέας Μπέος. Ισχυρίζεται μάλιστα, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος έχει στα χέρια του ενυπόγραφη επιστολή στην οποία αναφέρονται τα πάντα με λεπτομέρειες!

Ήδη, εξάλλου, ο Κύρος Βασάρας και ο Αχιλλέας Μπέος έχουν δηλώσει πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του Σωτήρη Βοργιά, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο τελευταίος αναμένεται να απαντήσει με μηνύσεις για μείωση προσωπικότητας.

Τα όσα θα πει ο παλιός διαιτητής στον εισαγγελέα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και τα ονόματα που θα αναφέρει, αναμένεται να κληθούν και εκείνα στην Εισαγγελία για να πουν τις απόψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: