Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Σανκαρέ άλλαξε τα δεδομένα της πρόκρισης

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιστέρι. Μέχρι το 79ο λεπτό της αναμέτρησης όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν σκορ πρόκρισης (2-0), αλλά ο Σανκαρέ δεν είχε  πει την τελευταία του κουβέντα και έδωσε άλλη διάσταση στον επαναληπτικό, καθώς ακόμη και με νίκη με 1-0, οι Θεσσαλοί παίρνουν το «εισιτήριο» για τον τελικό. 

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη μεριά στο Α΄ μέρος δεν υπήρχε, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του.  Οι γηπεδούχοι πίεζαν από την αρχή για το 1-0 και το πέτυχαν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Μετά από έναν πολύ καλό συνδυασμό του Καμαρά με τον Σαγκανόφσκι μέσα στην μεγάλη δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι Περιστερίωτες συνέχισαν να είναι καλύτεροι και έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στην τελευταία  φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σφακιανάκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα στο σκορ, αλλά και ψυχολογικό.

Το Β΄ μέρος ξεκίνησε με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πολύ κοντά στο 1-1 και την μπάλα μετά την κεφαλιά του Μάρτιν να καταλήγει στο δοκάρι και τους Θεσσαλούς να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Από την άλλη  μεριά ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και στο 61΄ να διπλασιάζει τα τέρματα του. 
Ο Καμαρά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε παράλληλα προς την μικρή περιοχή στον επερχόμενο Νεμπεγλέρα, ο οποίος εύκολα με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Και εκεί που όλα έδειχναν να γίνονται πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτός μείωσε σε 2-1 στο 79΄, χάρη σε κεφαλιά του Σανκαρέ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη, αλλά τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος (88' Μπρίτο), Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά (90' Μελισσάς), Σαγκανόφσκι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Αλβαρεζ, Καπετάνος (72' Ακόστα), Ούμπιντες, Ρόκας, Μάρτιν (82' Σολάκης), Μπρέσκα (46' Νέμεθ), Σζέλεσι
Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοι: Πάνου, Γούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: