Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κριστιάνο: 6,5 ώρες χωρίς γκολ...

Περίοδο ντερφορμαρίσματος περνάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ρεάλ το πληρώνει καθώς είναι στο -7 από την Μπάρτσα. Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε 6,5 χωρίς να βρει τον δρόμο για αντίπαλα δίχτυα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Κριστιάνο και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σύμπτωση, αφού η κακή φόρμα των Μερένχες είναι την ίδια ακριβώς περίδοδο με την χειρότερη του Πορτογάλου από τότε που φόρεσε τη λευκή φανέλα. Το τελευταίο γκολ του 26χρονου ήρθε στις 6 Φεβρουαρίου κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και από τότε έχουν περάσει 409 λεπτά χωρίς να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό στην Primera Division. Η Ρεάλ έχει κερδίσει μόλις τα δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (με Εσπανιόλ και Λεβέντε) και έχει πετύχει συνολικά τέσσερα γκολ. Ο Ρονάλντο έχει σταθεί άτυχος στο να μεγαλώσει τον λογαριασμό του καθώς με την Λιόν στο Champions League και την Ντεπορτίβο είχε δοκάρι.

Ο Φεβρουάριος είναι ο χειρότερος φετινός μήνας του, με δύο γκολ, επίδοση που είναι σε πολύ μεγάλη απόσταση από αυτή του Οκτωβρίου, όταν και έβαλε 11 τεμάχια. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, πλέον βρίσκεται με 24 γκολ, δύο πίσω από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Λέο Μέσι. Παρά το ότι διανύει περίοδο... ξηρασίας ο Κριστιάνο έχει βάλει 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (24 στην Primera, 6 στο Copa del Rey και 4 στο Champions League) ξεπερνώντας ήδη τα 33 περσινά. Εχει ακόμα 13 αγώνες στο πρωτάθλημα, τον τελικό του κυπέλλου και τουλάχιστον ένα ματς στο Champions League για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, που είναι 42 γκολ, όταν έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι και την Χρυσή Μπάλα τη σεζόν 2007-08.

Δεν υπάρχουν σχόλια: