Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Μάχη» για το…όνειρο του τελικού στο Περιστέρι

Στις 18.00 ξεκινάει σήμερα το Κύπελλο Ελλάδος με το παιχνίδι Ατρόμητος- Ολυμπιακός Βόλου (conn-X), στο Περιστέρι.
Μία πολύ σκληρή μάχη ανάμεσα στους «Βενιαμίν» των ημιτελικών με μοναδικό στόχο αμφότερων την πρόκριση στον τελικό του Απρίλη. Επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και του Ατρομήτου είναι να «καθαρίσει» η υπόθεση πρόκριση από σήμερα, στο Περιστέρι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φαβορί τον Ολυμπιακό Βόλου χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου ωστόσο γνωρίζει καλά ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και μαζί με τους παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι για να «πολεμήσουν» μέχρι τέλος για το «θαύμα».
Η αποστολή του Ατρομήτου απαρτίζεται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Σκόνδρα, Καραλή, Καραγκούνη, Τάτο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκο, Μπρίτο, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσά, Νεμπεγλέρα, Μπαζίνσκι και Ολιβέιρα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από σήμερα θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη γνωρίζοντας πως εφόσον το καταφέρουν θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητές τους για παρουσία τους στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου, με τον Μάκη Κατσαβάκη βέβαια να μην προτίθεται να παρατάξει μια αμυντικογενής ενδεκάδα.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τόμας, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Ουμπίντες, Άλβαρεζ, Ακόστα, Μόνχε, Μπερτόλντι, Μαρτίν, Μπρέσκα, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ, Zαραδούκα, Ψυχογιό, Καπετάνο, Ρόκα, Αναστασίου και Σολάκη.
Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Γρηγόρης Πάνου (Αιτ/νίας), Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: