Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Ντανίλο Περέιρα, ο νέος Πατρίκ Βιεϊρά»

Το εκπληκτικό γκολ του Ντανίλο Περέιρα με τη φανέλα του Άρη στο 2-2 κόντρα στην Λάρισα, έγινε βασικό θέμα συζήτησης στην πατρίδα του την Πορτογαλία.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της «Record », η οποία αναφέρεται με εγκώμια στην πρώτη του εμφάνιση με τους κίτρινους. «Ο νέος Πατρίκ Βιεϊρά γοητεύει και πάλι στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ! Υπερβολικό; Οι Πορτογάλοι ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο.

«Ο Ντανίλο Περέιρα δεν άργησε να δείξει τις ικανότητες του στην Ελλάδα. Ο μέσος, που πέρυσι επελέγη από την UEFA ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη (Κ19) και συγκρίνεται με τον Γάλλο χαφ Πατρίκ Βιεϊρά σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ στο ντεμπούτο του με τον Άρη Θεσσαλονίκης» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Πορτογαλίας για να συμπληρώσει:

«Αφού καθόταν μέχρι τότε στον πάγκο, ο 19χρονος χρειάστηκε μόνο 34 λεπτά για να γευτεί το γκολ... Με ένα δυνατό σουτ από απόσταση 25 μέτρων βρήκε τον στόχο πήγε στο πίσω μέρος των διχτύων του Τσοντοφάλσκι, τερματοφύλακα της Λάρισας. Παρά το γκολ του, ο μέσος, ο οποίος είναι δανεικός από την Πάρμα, από τον Ιανουάριο ήταν απογοητευμένος με το τελικό 2-2. «Πέτυχα ένα γκολ σε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο, αλλά λυπάμαι που δεν συνδυάστηκε με μια νίκη της ομάδας», δήλωσε ο Ντάνιελ στον ελληνικό Τύπο, αφιερώνοντας το γκολ «στην μητέρα, στους φίλους μου και σε κάποιον εξαιρετικά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: