Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

FA Cup: Ξέσπασε η Άρσεναλ!

Ο χαμένος τελικός του Carling Cup κόντρα στην Μπέρμιγχαμ πείσμωσε την Άρσεναλ, η οποία ξέσπασε πάνω στην… άμοιρη Λέιτον Όριεντ με το ευρύ 5-0 στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Νίκη-πρόκριση και για τη Μάντσεστερ Σίτι, 3-0 την Άστον Βίλα.

Οι «κανονιέρηδες» δεν ήθελαν να ρισκάρουν στην επί 13 αγώνες αήττητη Λέιτον Όριεντ και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πέτυχαν πέντε τέρματα, με τον Νίκλας Μπέντνερ να είναι ο πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε χατ-τρικ. Το σκορ άνοιξε ο Σαμάκ στο 7’, ακολούθησαν τα τρία γκολ του Δανού (30’, 43’ 62’ πεν.), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κλισί στο 75ο λεπτό.

Πλέον, ο Βενγκέρ και οι παίκτες του καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «8», με το μεγάλο αυτό ντέρμπι, αναμφισβήτητα να κλέβει την παράσταση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Άστον Βίλα επικρατώντας με 3-0. Τα γκολ των «πολιτών» πέτυχαν οι Γιάγια Τουρέ στο 5’, μάριο Μπαλοτέλι στο 25’, ενώ το τελικό 3-0 πέτυχε ο Νταβίντ Σίλβα στο 70ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: