Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Την άποψή του πως η νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την κρατάει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός των «μπλε» δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απόδοση του διαιτητή της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι έκανε αρκετά λάθη.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό το αποτέλεσμα μας κρατάει ζωντανούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Λονδρέζων στο “SkySports” και συνέχισε:

«Η Γιουνάιτεντ έπαιξε πολύ καλά, ωστόσο η εμφάνισή μας δεν της επέτρεψε να πάρει κάτι περισσότερο από αυτό το ματς. Αν δεν παίζαμε έτσι, δεν θα είχαμε καμία τύχη απέναντί της. Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού η Γιουνάιτεντ είχε το πάνω χέρι, αλλά μετά πήραμε τον έλεγχο του αγώνα γιατί πιέσαμε μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητά μας και η απόδοσή μας ανέβηκε κατακόρυφα».

Όσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή, ο Ιταλός κόουτς συμπλήρωσε: «Υπήρχε πολύ ένταση στο παιχνίδι και δεν ήταν εύκολο για τον ρέφερι του αγώνα να πάρει αποφάσεις. Ίσως να ήταν και τυχερός ο Νταβίντ Λουίς, αλλά συνέβησαν πολλά πράγματα που δεν τα είδε ο διαιτητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: