Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. δικάζεται ο ΠΑΟΚ

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. δικάζεται ο ΠΑΟΚ στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα γεγονότα του αγώνα με την ΑΕΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που έγινε προ δεκαπενθημέρου στην Τούμπα.
Είναι η γνωστή αυτή υπόθεση της εισόδου ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ πριν την λήξη του β’ ημιτελικού, και της προσωρινής διακοπής του αγώνα, συνέπειες της οποίας καλείται τώρα να πληρώσει με όποιο αντίτιμο, αγωνιστικό και οικονομικό ο ΠΑΟΚ. Είναι παράλληλα η υπόθεση αυτή που έκανε 15 μέρες για να έρθει στο ακροατήριο του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ, που με την γνωστή ραθυμία όπου θέλει και την αντιστρόφως αντίθετη ταχύτητα, σε άλλες περιπτώσεις, συνεδριάζει, αποφασίζει και βγάζει αποφάσεις κατά το δοκούν.
Ο ΠΑΟΚ δια των δικηγόρων του κ. Μαυρομμάτη και Μπίρδα και με την παρουσία του μάρτυρα υπεράσπισης Νώντα Παπαεπαμεινώνδα, θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό σε μια υπόθεση που είναι εκ προοιμίου δύσκολη και σκληρή. Ο ΠΑΟΚ παράλληλα θα αξιώσει από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξηγήσεις επαρκείς για τα εσκεμμένα αργοπορημένα αντανακλαστικά της, που φέρνουν τώρα την ομάδα, ενώπιον μιάς ακόμα μεγαλύτερης τιμωρίας, αφού και με δυο αγωνιστικές ποινής, καλείται να χάσει την παρουσία του κόσμου και των αντίστοιχων εσόδων σε παιχνίδι των πλέϊ-οφ που θα ακολουθήσουν στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
400 χιλιάδες για τον φάκελο
Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του φακέλου αδειοδότησης, με την καταβολή ποσού 400 χιλιάδων ευρώ σε διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις, εξασφαλίζοντας υπογραφές συναίνεσης από όλους, ακόμα και του σημερινού ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Σάντος. Ετσι υπολογίζεται πως δεν θα έχει πρόβλημα για την απόκτηση της αδειοδότησης, όπως είχε συμβεί και πέρυσι τέτοια εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: