Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Για όλα φταίει ο Σισέ»

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης για τα όσα έγιναν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εστιάστηκε στο ότι ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων προκλήθηκε από τον Τζιμπρίλ Σισέ.
«Για όλα φταίει ο Σισέ»
Από μεριάς Ολυμπιακού κατέθεσαν ως μάρτυρες ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, ο αντιπρόεδρος του Ερ. Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος και ο υπεύθυνος Τύπου, Γιάννης Γιαννόπουλος. Στην αρχή έγινε μνεία στις τοποθετήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και στα όσα συνέβησαν στην μικτή ζώνη και τα αποδυτήρια ενώ ο Ολυμπιακός θα καταθέσει υπομνήματα την Παρασκευή 8 Απριλίου.
Ο Τσιρώνης τόνισε πως παρέστη στα αποδυτήρια. Κατέθεσε πως οι Νίνης, Λέτο, Σισέ και Τζόρβας κατέβηκαν από το πούλμαν και πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τον Τοροσίδη, πως προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και ότι και οι Καραγκούνης, Κατσουράνης τους κάλεσαν να φύγουν, προτού κάνει το ίδιο ο Μαρινάκης.
Ο Καραχάλιος επισήμανε ότι ήταν στις σουίτες και πως υπήρξε πλήρης εικόνα του αγώνα από εκεί. Τονίστηκε πως ο Μαρινάκης πήγε να δώσει το χέρι στον Σισέ αλλά ο Γάλλος δεν θέλησε να πράξει το ίδιο, βρίζοντάς τον στα αγγλικά και έτσι ανταλλάχθηκαν κάποιες βαριές κουβέντες.
Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, κύριος Γιαννίκος, παρέδωσε θέμα εφημερίδας, όπου αναφερόταν στην φούστα του Σισέ ενώ σημείωσε και αυτό έγραψε η γυναίκα του Σισέ στο twitter, ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη γι' αυτό που ετοίμαζε ο Σισέ. Παράλληλα ισχυρίστηκε πως ο Σισέ προκάλεσε με αυτόν τον τρόπο. Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κύριος Βούλτσης ξεκαθάρισε πως εάν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Από μέρους του ο Γιάννης Γιαννόπουλος εξήρε την Θύρα 7, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόσκειται στον επίσημο Ολυμπιακό. Σχετικά με την ανακοίνωσή της έκανε λόγο πως πρόκειται για απόψεις των οργανωμένων οπαδών που δεν αποτελούν επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: