Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βοργιάς: «Πήγε γυρεύοντας ο Κούγιας»

«O Κούγιας πήγε γυρεύοντας», δήλωσε στον FM100 ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στη Ριζούπολη.

«Τι περίμενε να συμβεί στο γήπεδο, όταν έχει αποκαλέσει τον Απόλλωνα βρώμικη ομάδα;», αναρωτήθηκε ο κ. Βοργιάς και συνέχισε: «Προκάλεσε με την εμφάνιση του και τη συμπεριφορά του. Καταδικάζω τον ξυλοδαρμό, αλλά έπρεπε να το περιμένει, μετά τα όσα είχε δηλώσει. O ίδιος έχει κάνει διάφορα στο παρελθόν, όταν ξεβράκωσε διαιτητή και χαστούκισε τον αρχιδιαιτητή της Football League Γιώργο Γιαννόπουλο».

Ο πρώτος μάρτυρας της εισαγγελικής έρευνας του σκανδάλου με τις κασέτες ισχυρίστηκε ότι δικαιώνεται πλήρως μετά τη διαρροή της κατάθεσης Πατέρα στον εισαγγελέα.

«Τώρα ο κ. Δαλούκας πρέπει να μας πει γιατί απέκρυψε από τον κ.Σιμιτζόγλου τα δύο τηλεφωνήματα του προέδρου του Παναθηναϊκού και ο κ. Πατέρας να αποκαλύψει από που είχε την πληροφορία ότι ο διαιτητής θα σφύριζε υπέρ του Άρη».

Όσο για την 3η κασέτα, είπε: «Εγώ ό,τι άκουσα, το είπα στην τηλεόραση. Ακούγεται καθαρά η φωνή του κ.Πιλάβιου. Την επομένη της εκπομπής διάβασα ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα μου κάνει αγωγή. Ακόμα την ετοιμάζει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: