Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ράντμαν: «Χαρούμενος για το ενδιαφέρον του Άρη»

Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Βέλιμιρ Ράντμαν μίλησε για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα, τόνισε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του, αλλά δεν έχει δεχτεί ακόμη κάποια επίσημη πρόταση…

«Μ’ αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Απολαμβάνω κάθε στιγμή και είμαι χαρούμενος. Στον Πανσερραϊκό είχαμε τις ευκαιρίες μας να μείνουμε στην κατηγορία. Ειδικά στον πρώτο γύρο κάναμε κάποια καλά ματς, ωστόσο γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήμασταν φαβορί για υποβιβασμό» είπε ο Ράντμαν μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Σχετικά με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόνισε: «Το συμβόλαιο μου λήγει στο τέλος της χρονιάς. Έχω ακούσει και διαβάσει ότι ενδιαφέρονται ομάδες για εμένα και αυτό είναι πολύ καλό. Μου δίνει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρα απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά από προσωπική απόδοση νομίζω έπαιξα αρκετά καλά σε πολλά ματς και γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου».

Για την περίπτωση του Άρη είπε: «Έχω διαβάσει ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση μου. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος αφού πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω την τύχη μου. Πάντως δεν έχω δεχτεί ακόμη κάποια επίσημη πρόταση. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού και μου αρέσει η ζωή στις Σέρρες. Θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ, θα δω τι φιλοδοξίες έχουν στην δεύτερη κατηγορία, τι χρήματα μπορούν να με προσφέρουν και έπειτα θα αποφασίσω».

Τέλος, γενικά για την Super League αλλά και για την παρουσία των συμπατριωτών του Κρέσιτς και Γκαλίνοβιτς είπε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Γι ‘αυτό άλλωστε σημειώνονται λίγα τέρματα. Πάντως λατρεύω το γεγονός ότι γεμίζουν τα γήπεδα, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στην Κροατία. Τέλος, είναι πολύ θετικό για την χώρα μου να έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: