Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σαμάβαρι: «Στον Ηρακλή δεν πρέπει να φοβούνται…»

Για όλους και για όλα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Γουίλι Σαμάβαρι, σε ορισμένες περιπτώσεις και με… σκληρή γλώσσα, δίχως να κρυφτεί. Αρχικά τοποθετήθηκε για το θέμα της αδειοδότησης ξεκαθαρίζοντας ότι «όσο είναι ο Σαμάβαρι και στηρίζει οικονομικά δεν πρέπει να φοβάται ο Ηρακλής», ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα βάζοντάς τα ουσιαστικά με μερίδα ανθρώπων που τον είχαν κάνει να φύγει…
Τα όσα είπε στο «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γουίλι Σαμάβαρι…
-Για τα λεφτά που έβαλε στον Ηρακλή για την αδειοδότηση:
«Τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες οικονομικά και είμαστε «ο.κ.» με την αδειοδότηση. Έκλεισαν οι πληγές. Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από οικονομικής πλευράς όσο στηρίζω εγώ».
-Για τον Ρέμο και τα όσα λέει η ΠΑΕ για την μεταξύ τους σχέση…
«Ο Ρέμος με τον Ηρακλή δεν έχει καμία σχέση. Απέχει. Είναι απλά και μόνο τυπικά. Ούτε αποφάσεις παίρνει, ούτε τίποτα. Πληρώνει απλά τις ρυθμίσεις με την εφορεία και υπάρχει συμφωνία ότι δεν θα βάλει χρήματα στην ομάδα. Είχαν ξεκαθαριστεί αυτά από τον Αύγουστο. Αυτά τα χρήματα που μπήκαν στην ΠΑΕ είναι δικά μου χρήματα. Δεν έχει σχέση ο Ρέμος. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται τίποτα οικονομικά στον Ηρακλή, επαναλαμβάνω» και συνέχισε:
«Όπως και πέρυσι που υπήρχε πρόβλημα με την αδειοδότηση πάλι εγώ είχα μπει στη μέση και πήρε η ομάδα την άδεια. Οι πληρωμές σήμερα έγιναν μέσω παρακαταθηκών και δανείων και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από οικονομικής πλευράς».
-Για τις μετοχές:
«Υπάρχουν 2-3 σενάρια που είναι υπό συζήτηση. Θα το δούμε και αυτό στην πορεία. Αν δημοσιοποιήσω ένα π.χ. μπορεί να δημιουργηθεί θέμα. Υπάρχουν 2-3 ονόματα για τις μετοχές, αλλά κοιτάμε να δοθούν στα καλύτερα χέρια. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».
-Για το αν ο ίδιος ο Σαμάβαρι σκέφτεται μελλοντικά να πάρει την ΠΑΕ:
«Δεν θέλω να το σχολιάσω. Πάντως έχω πικρία μέσα μου από την όλη κατάσταση. Χαίρομαι γιατί δικαιώθηκα όμως» και συνέχισε μιλώντας με ειλικρίνεια και… σκληρά λόγια:
«Αυτοί που μαζεύτηκαν να με διώξουν τότε, αυτοί τώρα θα μαζευτούν για μια συγγνώμη; Αν δεν ήμουνα εγώ, καλός ή κακός, τώρα θα υπήρχε θέμα στον Ηρακλή.
Ένας δεν βγήκε να πει μία κουβέντα για τον Σαμάβαρι. Αυτό με χαλάει. Το κακό πάντα κοιτάνε να το βγάλουν, το κακό δεν βγαίνει κανείς να το στηρίξει. Το μεγαλύτερο λάθος των 10 τελευταίων ετών είναι που με κάνανε με τον τρόπο τους κάποιοι να φύγω από την διοίκηση που είχα κάνει. Εγώ στον Ηρακλή δεν μπήκα να φάω, ούτε να στήσω, εγώ μπήκα για τη δόξα. Το λέω ξεκάθαρα. Δεν είχα σχέση με ομάδες, δεν είχα σχέση με τη μπάλα. Δεν έταξα γιαλούς και πετραχήλια» είπε, για να προσθέσει: «Αυτοί όλοι από την Αυτόνομη και ο δημοσιογράφος της Αυτόνομης που έλεγαν να φύγω, τώρα γιατί δεν βγαίνουν να πουν μια συγγνώμη. Γιατί ό, τι έκανα το έκανα για το καλό του Ηρακλή. Και την ΚΑΕ βοήθησα. Υπήρχαν όμως 4-5 στόκοι που ξεσηκώθηκαν και δημιούργησαν κλίμα εναντίον μου. Βγαίνουν τώρα να πούνε για το καλύτερο πιόνι που έφερε ο Ρέμος; Εμείς κάναμε τη βλακεία να τον διώξουμε;», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: