Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

O ομορφότερος πελαργός!

Κάλλιστα μπορούμε να της αποδώσουμε τον τίτλο της «εθνικής μας ξανθιάς»! Πάνω της καρφώθηκαν οι κάμερες του σκηνοθέτη στο Eurobasket της Ισπανίας και αποτελεί την απόλυτη αντρική φαντασίωση εντός των γηπέδων. Το βαμμένο στα γαλανόλευκα κορίτσι, Νάντια Σερλίδου,
O ομορφότερος πελαργός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Νάντια είναι ανερχόμενο μοντέλο, που περιλαμβάνει editorial στην ιταλική Vogue, στο ολλανδικό ELLE, στο ισπανικό Marie Claire, διαφημιστικές καμπάνιες, cameo στην ταινία για τη ζωή της Coco Chanel, ενώ είχε και συμβόλαιο με το παριζιάνικο πρακτορείο μοντέλων Viva Paris, αλλά αποχώρησε καθώς δεν ήθελε να της κόψουν ξανά αγορίστικα τα μαλλιά της.
Η Miss Eurobasket 2007, όπως την είχαν αποκαλέσει εκείνη την χρονιά, αναφέρει για τα παιδικά της χρόνια: «Γύριζα από μικρή ήμουν λίγο αλητάκι, λίγο κοπανατζού, λίγο τσογλανάκι και λίγο καγκουράκι. Ξέρεις, αυτό το τρεντίστικο, το βλαμμένο, που το βλέπω τώρα και λέω ‘Παναγία μου’. Με το ροζ βαμμένο μαλλί και το κόλλημα με τα μηχανάκια».
«Στο γήπεδο γουστάρεις, εκτονώνεσαι, βγαίνει μία τρέλα, όχι ότι δεν μου καμιά φορά οι άντρες να χαζεύουν εμένα αντί για το ματς», λέει η εντυπωσιακή ξανθιά και αποκαλύπτει πως το πρότυπο του άνδρα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος! «Σε μελαχρινή όμως εκδοχή. Θέλω ο άλλος να είναι ο άντρας, να μπορεί να ρίξει κι ένα χαστούκι, να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να σου λέει ‘έτσι θα γίνει’, να σε έχει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: