Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Νίκη ή θάνατος»

Κάτι σαν καταστροφή θα είναι για την Μπαρτσελόνα η απουσία της από το Final 4 που θα γίνει στην πόλη της. Αυτό διαπιστώνει κανείς από τον τρόπο που ο ισπανικός Τύπος αντιμετωπίζει την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας για τους Καταλανούς.

La Vanguardia: «Νίκη ή θάνατος για την Μπαρτσελόνα. Χρειάζεται βελτίωση στα ριμπάουντ, στις βολές και την αντιμετώπιση του Διαμαντίδη και του Μπατίστ για να μη μείνει εκτός του Final 4 που θα γίνει στη Βαρκελώνη».

Marca: «Στην κόλαση! Η Μπαρτσελόνα, φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, βλέπει την πρόκρισή της να κρέμεται από μία κλωστή λόγω της τακτικής του Ομπράντοβιτς και της εξουδετέρωσης του Ναβάρο. Η Μπαρτσελόνα με την πλάτη στα σχοινιά καλείται να βγει από τη δύσκολη θέση, να φέρει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι και να διεκδικήσει στην έδρα της την πρόκριση στο Final 4».

As: «Η πρωταθλήτρια παίζει το στέμμα της σε 40 λεπτά! Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για την Μπαρτσελόνα απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θα πρέπει να νικήσει για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Διαφορετικά η κάτοχος του τροπαίου θα λείψει από το Final 4 που θα γίνει στην πόλη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: