Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Ολοκληρωμένος ο φάκελος» λένε στον ΠΑΟΚ

Απόλυτα ολοκληρωμένος είναι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο φάκελος, που πρέπει να κατατεθεί το αργότερο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ώστε να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου. Σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνουν επίσημα χείλη από την Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι», αφού πρώτα τακτοποίησαν τις οφειλές προς όλους τους ποδοσφαιριστές, νυν και πρώην της ομάδας, μέχρι τις 31/12/2010, στη συνέχεια έκλεισαν και τα χρωστούμενα, είτε πληρώνοντας, είτε με διακανονισμό, μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία με όλους τους τρίτους, οι οποίοι είχαν λαμβάνειν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κι έτσι έκλεισαν το συγκεκριμένο φάκελο.

Όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ… της αδειοδότησης, το μοναδικό εμπόδιο στη διαδικασία είναι το γεγονός ότι ο ισολογισμός που κατατέθηκε μέχρι τις 30/6/2010 έκλεισε με ζημία ύψους 2.000.000 ευρώ. «Είναι λογιστικό θέμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας σε ό,τι αφορά στην εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα» σημείωναν κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ.

Επισήμως, το αποτέλεσμα του ελέγχου του φακέλου αναμένεται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μέχρι το τέλος του Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: