Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Κρόιφ: «Αλλαγές… τώρα!»

Η διαφωνία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Άγιαξ με τον Γιόχαν Κρόιφ σχετικά με το πλάνο που κλήθηκε να φτιάξει ο τελευταίος με στόχο την αναμόρφωση του συλλόγου, δεν ξεπεράστηκε οδηγώντας σε παραιτήσεις και δηλώσεις περί... αλλαγών.

Ο τρόπος που υπέδειξε ο παλαίμαχος άσος του «Αίαντα», ώστε ο ιστορικός ολλανδικός σύλλογος να επιστρέψει στον δρόμο της δόξας και των επιτυχιών δεν βρήκε σύμφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία υπέβαλαν χτες την παραίτησή τους. 

 «Πρέπει να γίνουν αλλαγές και γρήγορα στην ομάδα. Μας ξεφτίλισε η Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά η Σπάρτακ Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ξεκάθαρο πως κάτι πρέπει να αλλάξει», υπογράμμισε ο Κρόιφ στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

Αντίθετος με την άποψη του ζωντανού «θρύλου» του Άγιαξ είναι και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ρικ Φαν ντεν Μπουγκ, το μέλλον του οποίου θα αποφασιστεί από το νέο διοικητικό συμβούλιο. 

Από το αξίωμα του προέδρου έχει αποφασίσει να παραιτηθεί και ο Γιούρι Κόρονελ, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει επικεφαλής της διοίκησης μέχρι να βρεθεί άνθρωπος να αγοράσει τον σύλλογο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: