Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Τελικά, τον Παναθηναϊκό θα τον πάρει ο Βγενόπουλος»

Στα χέρια του Ανδρέα Βγενόπουλου θα καταλήξει σε 2 ή 3 χρόνια ο Παναθηναϊκός, προέβλεψε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και μέλος του ΔΣ, Μίμης Δομάζος. 
«Είναι ντροπή για έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα λεφτά να του λένε ότι δεν ασχολείται» δήλωσε ενώ τοποθετήθηκε και για την διαφωνία του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στο τελευταίο ΔΣ. 




Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: 

«Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα χρειαστεί. Ίσως και 2 ή 3 χρόνια. Δεν ξέρω πόσο, αλλά πιστεύω ότι τελικά ο Βγενόπουλος θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα βρει το δρόμο του. Δε νομίζω ότι θα κάτσει να μιλάει με αυτά που του λένε κάθε μέρα. Δεν φοβάμαι να λέω την γνώμη μου. Το επαναλαμβάνω, ο Βγενόπουλος θα τον πάρει τον Παναθηναϊκό. Όλο το πλειοψηφικό πακέτο. Κάποτε ίσως και να μιλήσει. Δεν ξέρω τι θα κάνει. Όταν έχει δώσει 22 εκατομμύρια και του γράφουν αυτά τα πράγματα, έχει αηδιάσει. Είναι ντροπή για έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα λεφτά να του λένε ότι δεν ασχολείται».



«Τι είμαστε λεπροί;» 

Ο Δομάζος αναφέρθηκε και στη διαφωνία που είχε με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο ΔΣ της 29ης Μαρτίου:  

«Συνεργάστηκα με τον Βαρδή και τον Θόδωρο. Είχαν τέτοια σοβαρότητα, που δεν υπήρχε περίπτωση να βγαίνουν θέματα όπως το μπάτζετ προς τα έξω. Δεν τα είχα ακούσει ποτέ. Ήρθαν κάποιοι κύριοι και έβαλαν τα χρήματά τους στον Παναθηναϊκό. Ποτέ στο παρελθόν οι Βαρδινογιάννηδες δε χρησιμοποίησαν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Συζητήσαμε πολλά στο συμβούλιο. Αρκετά τα διαβάσατε στον αέρα. Και μιλήσαμε για το καλό της ομάδας. Από την ώρα που βγήκε το όνομα το δικό μου και του Αντωνιάδη για την τεχνική επιτροπή, υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δηλαδή εμείς τι είμαστε στον Παναθηναϊκό; Δεν το καταλαβαίνω!
 
Είμαστε λεπροί και δεν μπορούμε να μπούμε και να σχεδιάσουμε το πως θα πάει η ομάδα στη φετινή χρονιά; Δηλαδή στον Παναθηναϊκό θα σχεδιάσει την ομάδα ένας βολεϊμπολίστας; Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι. Έγινε η πρόταση για μένα και τον Αντωνιάδη μαζί με τον προπονητή, χωρίς να πληρωνόμαστε. Ρωτήστε τον κ. Βαρδινογιάννη γιατί δε θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: