Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Άλλη διάσταση με Σουάρες - Κάρολ

Ένα επιθετικό δίδυμο που θα σκορπάει τον τρόμο βλέπει ο Στίβεν Τζέραρντ στην επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ. Οι Άντι Κάρολ και Λουίς Σουάρες συνδυάζουν σύμφωνα με τον αρχηγό των «κόκκινων» όλα τα απαραίτητα επιθετικά στοιχεία που κάνουν τις άμυνες να αγχώνονται.

Αρχικά ο ηγέτης της Λίβερπουλ κάνει ειδική μνεία στις ικανότητες του πρώην φορ της Νιούκαστλ: «Ο Άντι είναι φοβερός στον αέρα, όμως το σημαντικό είναι πως τα πάει περίφημα και με την μπάλα χαμηλά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην αρχίζουμε από νωρίς τις βαθιές μπαλιές για να τον ψάχνουμε. Να πασάρουμε χαμηλά και αν χρειαστεί στα τελευταία λεπτά να κυνηγήσουμε κάποιο γκολ, τότε σίγουρα θα σηκώσουμε και την μπάλα».

Στη συνέχεια εξηγεί τους λόγους που με Σουάρες και Κάρολ μαζί μπορεί η επίθεση της ομάδας να είναι ασυναγώνιστη: «Ο λόγος που είμαστε τόσο χαρούμενοι με την παρουσία του είναι ως μπορούμε να δοκιμάσουμε διάφορες τακτικές. Μπορεί να παίξει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας ή να έχει δίπλα του και τον Λουίς Σουάρες να του ανοίγει χώρους. Μας δίνουν μία άλλη διάσταση. Έχουμε πλέον την επιθετική γραμμή που θα φοβούνται περισσότερο από όλες στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: