Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Άναψε» φωτιές ο Όζι!

Φωτιές «άναψε» ο Όζι Όζμπορν κατά τη διάρκεια συναυλίας που παρέθεσε στο στάδιο Γιγαντίνιο του Πόρτο Αλέγκρε, έδρα της Ιντερνασιονάλ, όταν τυλίχτηκε με τη σημαία της μισητής αντιπάλου Γκρέμιο, πετώντας παράλληλα τη σημαία της γηπεδούχου ομάδας!

Ο διάσημος τραγουδιστής προφανώς δεν κατάλαβε τί ακριβώς έκανε, αλλά κυρίως τί θα επακολουθούσε, όταν δέχτηκε να τραγουδήσει για κάποια ώρα έχοντας στους ώμους του τη σημαία της Γκρέμιο.

Λίγο αργότερα, κάποιος του πέταξε τη σημαία της Ιντερνασιονάλ, αλλά ο Όζι, πάνω στην... ένταση του τραγουδιού, την απώθησε με το χέρι του, με τους οπαδούς της Γκρέμιο να μην χάνουν την ευκαιρία να... πικάρουν τους αντίπαλους φιλάθλους στο Twitter.

Ενδεικτικά κάποια από τα μηνύματα:

«Το τμήμα μάρκετινγκ της Ιντερνασιονάλ ετοιμάζει αντεπίθεση και στην επόμενη συναυλία στο Γιγαντίνιο, αυτή των Εξαλτασάμπα την ερχόμενη εβδομάδα, θα φέρει σημαίες και φανέλες της ομάδας».

«Καλημέρα σε εσάς που είχατε ετοιμάσει δύο φανέλες για να δώσετε στον Όζι κι αυτός τραγούδησε τυλιγμένος με τη φανέλα των `τρικολόρ`».

«Αν και νομίζω ότι ο Όζι δεν ξέρει καν ποιές είναι η Ιντερνασιονάλ και η Γκρέμιο, το γεγονός είναι ότι εμφανίστηκε στο σπίτι της Ιντερνασιονάλ τυλιγμένος με τη σημαία της Γκρέμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: